MAXTON DESIGN SPLITERI IZ STRASTI I LJUBAVI PREMA AUTOMOBILSKOJ INDUSTRIJI

SPOJLERI ZA SVE MARKE AUTOMOBILA Naši spojleri se proizvode samo u Poljskoj. Koristimo najnoviju tehnologiju kako bismo osigurali najviši nivo preciznosti i sigurnosti. Svaki element se obrađuje ručno, što obezbeđuje tačnost i kvalitet naših proizvoda.

SA VAMA OD 2005 Počeli smo sa radom 2005. godine nakon što smo primetili sve veću potražnju za praktičnim i estetski prijatnim spoljašnjim modifikacijama automobila.

STRUČNI SAVETI I PODRŠKA Naš stručan tim je uvek spreman da Vas podrži ili posavetuje oko delova za vaš automobil. Naš tim uvek vam je dostupan za kontakt putem e-maila i telefona.

ČESTA PITANJA

Isporuka naših proizvoda je 35 radnih dana od dana poručivanja. Svi proizvodi se prave po porudžbini u našoj fabric u Poljskoj i tačno za vaš automobil, stoga i rok isporuke ne može biti kraći osim u slučaju da trenutno na lageru imamo zaostao baš taj deo.

Da, vršimo stručnu i profesionalnu ugradnju svih naših delova i to je i najbolja opcija.

Svi spojleri (difuzori, spliteri, pragovi) su rađeni po tačnim merama vrešenim posebnom 3D Scan tehnologijom i odgovaraju tačno za određenu vrstu i tip automobila. Zato je neophodno da poručite spojler za tačno vaš automobil.

Sva plaćanja se vrše prilikom poručivanja robe i mogu se izvršiti u gotovini ili na žiro račun naše firme.